Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

 INFORMATII  DESPRE  SITE

Websit-ul www.vape doctor.ro este proprietatea S.C.Vape Doctor SRL cu sediul social in Oradea, cu numar de inregistrare la Registrul Comertului   J5/1102/2019, CUI 40884372, capital social subscris si varsat de 200 lei.

OBLIGATIILE TALE

Pentru a putea cumpara de pe www.vapedoctor.ro, trebuie sa te autentifici pe website-ul nostru, in acest sens, esti de acord sa completezi informatii adevarate, complete si adevarate despre tine, asa cum sunt acestea specificate in documentele oficiale. Daca se dovedeste ca aceste informatii sunt false, ne rezervam dreptul sa iti blocam accesul la utilizarea serviciului, sau chiar anularea contului.

Prin inregistrarea pe website, va trebui sa iti alegi un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Pastrarea in siguranta a parolei de acces pe website cade strict in responsabilitatea utilizatorului, orice activitate desfasurata sub numele tau de utilizator fiind integral in responsabilitatea ta. Te obligi sa ne notifici in scris asupra pierderii parolei sau a activitatilor neautorizate facute in numele tau.

Accesul la  magazinul online se face doar daca esti de acord cu acesti „Termeni si conditii”. Este obligatia strict a utilizatorului de a pastra caracterul secret al parolei si/sau a altor informatii legate de contul sau. Vei raspunde din punct de vedere financiar de orice utilizare a website-ului nostru de catre oricine utilizeaza contul tau. iti asumi raspunderea pentru orice comanda si/sau plata efectuata de pe contul tau de utilizator, totodata declari si garantezi de acuratetea informatiilor furnizate.
Nu poti utiliza websit-ul nostru pentru comenzi si/sau plati ilegale, ci strict in conformitate cu legile din Romania. De asemenea nu se permite transmiterea vreunui material ilegal, amenintator, calomniator, defaimator, obscen, indecent, pornografic, profanator sau vreun material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune, care ar putea da nastere la o raspundere civila, sau care ar putea incalca in alt mod vreo lege; sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de acesti Termeni.

Ne rezervam dreptul ca in orice moment si fara preaviz sau raspundere sa sistam sau sa restrictionam accesul partial la website-ul nostru. SC Vape Doctor SRL nu poate garanta accesul nemarginit si neintrerupt la website-ul nostru din cauza unor erori de sistem, retea sau virusi care ar afecta serverele. Nu se accepta utilizarea in orice masura, a dispozitivelor, sofl-ului sau codurilor in incercarea de a interveni on functionarea normala a website-ului.Orice tentativa de accesare a datelor personale ale utilizatorilor website-ului www.vapedoctor.ro, de modificare a continutului acestui website, se considera tentativa de frauda si va fi prezentata autoritatilor competente.

LIMITAREA RASPUNDERII

SC Vape Doctor SRL cat si asociatii sai nu vor fi responsabili pentru daunele aduse calculatorului tau, sau a oricaror periferice, aduse de virusi ca urmare a accesarii, utilizarii tale sau navigarii pe website-ul nostru sau descarcarea de catre tine a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau orice prejudiciu, pierdere, revendicare sau dauna. In aceasta renuntare intra oricare dauna sau prejudiciu cauzat de orice lipsa a performantei, eroare, omisiune, intrerupere, eliminare, defect, intarziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defectiune a liniei de comunicare, furt, distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea inregistrarii, fie pentru incalcarea contractului, comportament daunator, neglijenta, sau in baza oricarei cauze de actiune.

GARANTII
Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie (producator sau vanzator).
Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Interventia asupra dispoziticelor (atomizoare, MOD-uri, vaporizatoare, etc) duce la pierderea garantiei. Nu eliberam duplicate pentru certificatul de garantie.